DE RIJKE OMGEVING
VAN MALAGA

Ontdek Andalusië

Wandelen

Ontdek de prachtige wandelomgeving van Cómpeta.

Fietsen

De omgeving is enorm populair onder de fietsfanaten.

Eten en drinken

Genieten, eten en drinken. In Andalusië weten ze precies hoe je dat doet.

Wandelen & FIETSEN

Juist in de herfst, winter én vroeg voorjaar geniet je hier van een wandelvakantie in de bergen van het Sierra de Tejeda & Almijara Natuurpark. Prachtige wandelroutes langs diepe dalen met riviertjes, wijngaarden en smalle bergpassen. In de verte de Sierra Nevada of het Riff gebergte aan de overzijde van de Middellandse Zee in Noord-Afrika. Voor routes onder andere:

www.komoot.nl , www.wikiloc.com of www.routeyou.com

Ook is onze regio bij wielrenners geliefd voor routes over prachtige en vooral rustige fietswegen door een afwisselend berglandschap. Mountainbikers genieten van kilometers onverharde paden, langs wild stromende beken en smalle geitenpaden naar een verlaten dorpje voor de lunch of een verfrissing in het uitgestrekte natuurpark. Een aantal routes beginnen direct vanaf onze accomodatie of de terrasjes aan het dorpsplein en kunnen door jezelf gecombineerd of uitgebreid worden. Samen met de bepijling, routebeschrijvingen, topokaartje, hoogte en afstandsprofielen zijn de routes voor iedereen eenvoudig te volgen. Kijk voor routes op: 

www.wikiloc.comwww.routeyou.com of www.komoot.nl

Boeken bij Mesón la Hospedería

Wil je graag een boeking doen bij ons? Vul hier dan uw gegevens in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met de mogelijkheden. 

Contact openemen
1
Hé levensgenieter! Kunnen wij je helpen?
Hé levensgenieter! Kunnen wij je helpen?🥂