een fijne plek om te verblijven

3 sfeervolle accomodaties met eigen badkamer.
Zo vind je altijd de kamer die bij jou past.

Dakterras

Mesón La Hospedería beschikt over een groot dakterras voor gezamenlijk gebruik, met uitzicht over het dorp en de Middellandse Zee in de verte.

Gratis WIFI

Al onze accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi.

Geen verborgen kosten

Je betaalt geen reserverings-, boekings- of administratiekosten of seizoen toeslag. Ook is de eindschoonmaak van de accommodatie in de prijs inbegrepen.

CASA

Casa is een zeer ruime, zonnige 2 tot 4-persoons kamer met eigen badkamer en toilet en is gelegen op de tweede verdieping met grote openslaande deuren en balkon op het zuiden. Je komt binnen door de brede, oude deur en krijgt meteen een Andalusisch gevoel bij het zien van de groene, handgeschilderde vloertegels en de gezellige, warme inrichting van de kamers. De kamer is voorzien van een koelkastje en waterkoker. De bedden kunnen in éénpersoons (90×200 cm) of tweepersoons (180×200 cm) opstelling gereserveerd worden.
Dit graag bij de reservering opgeven.

2 personen 80,- euro per nacht inclusief ontbijt  4 personen 140,- euro inclusief ontbijt per nacht. 

ESTUDIO

Deze bijzonder zonnige en gezellige Estudio ‘Suite’ is op de derde verdieping van Mesón La Hospedería gelegen. Je bereikt deze accommodatie via de sfeervolle entree met prachtig gekleurde vloertegels. Deze zeer zonnige kamer is in vrolijke kleuren uitgevoerd, met gezellige, rustieke meubels en grote, openslaande deuren met balkon op het zuiden en heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer is uitgerust met een koelkastje en waterkoker. Hier kijk je uit over het dorp, door de vallei in de richting van de kust. De bedden kunnen in een 2 éénpersoons (90×200 cm) of 1 tweepersoons (180×200 cm) opstelling gereserveerd worden. Dit graag bij de reservering opgeven.

2 personen 80 euro per nacht inclusief ontbijt. 

LA BODEGA

De knusse tweepersoonskamer La Bodega bevindt zich in de rustig gelegen, koele voormalige Bodega van Mesón La Hospedería. De kamer op de begane grond heeft een eigen badkamer en toilet en ook een koelkastje en waterkoker. Deze accommodatie grenst direct aan de gezellige lounge met TV en openslaande deuren aan de straatzijde.

2 personen 70 euro per nacht inclusief ontbijt . Bij eenpersoonsbezetting 50 euro per nacht inclusief ontbijt.

Boeken bij Mesón la Hospedería

Wil je graag een boeking doen bij ons? Vul hier dan uw gegevens in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met de mogelijkheden.